0039-334 13 19 327 info@cabriovakantieitalie.nl

Karin en Robert

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

” Ons vorig leven ” in Nederland….  Kreuze Telecom

 

Ik ben Robert Kreuze (1966), getrouwd met Karin (1970) en we hebben samen een zoon Max (2003). Wij zijn geboren en getogen in Nederland, Limburg in de omgeving Sittard-Geleen.

Sinds 2004 hebben we ” het roer om gegooid” vertrokken vanuit Nederland en wonen we in Italië, op de grens van Toscane en Umbrië. In onze optiek, een van de mooiste regio’s van Italië!!

…..Na mijn middelbare school ben ik in 1990 begonnen met mijn eigen telecombedrijf, (www.kreuzetelecom.nl) Wij adviseerden, verkochten, installeerde en onderhielden telefooncentrales en mobiele telefonie aan bedrijven en instellingen.

Professioneel, persoonlijk, eerlijke prijzen en het nakomen van de afspraken waren onze sterke punten.

Na 14 jaar bestond het bedrijf uit 50 vaste medewerkers.

We hebben het telecom-bedrijf verkocht en vonden het tijd voor ” het roer om”  om te gooien!

Waarom Italië…

Van kleins af aan ben ik (Robert) altijd op vakantie gegaan in Italië, van het Noorden zijn we vanwege het stabielere weer iets zuidelijker afgezakt naar het midden van Italië, Toscane, Umbrië, Trasimenomeer. Mijn ouders hebben in de jaren tachtig een huis gebouwd, 100 meter van de plek waar wij nu zelf wonen. U begrijpt dat we tijd genoeg hebben gehad om de regio te ontdekken en hem op zijn schoonheid en waarde te kunnen beoordelen.

 

Villa Sopra…

In Villa Sopra hebben we de eerste 3 jaar gewoond. In deze tijd hebben we deze villa zodanig verbouwd dat het geschikt is voor de verhuur, zowel als gehele prive-villa als verhuur in aparte appartementen..

Villa Palladio…

Een van de mooiste percelen waren nog vrij voor de verkoop, 7.000mt groot, goed bereikbaar en een waanzinnig uitzicht over het Trasimenomeer. We hebben hier Villa Palladio op gebouwd. Een Villa met 4 appartementen en een woonhuis waar we zelf wonen.

2,5 jaar hebben we hier over gebouwd, het resultaat mag er dan ook zijn. We zijn er trots op!!

 

 

Het ontstaan van Cabrio Vakantie Italië, mijn passie (s)…

Ieder kent dat gevoel, heerlijk toeren door de bergen met constant waanzinnige uitzichten en indrukken dat dit met zich meebrengt.

Motorrijden en cabriorijden is dan het ultime gevoel!
Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik dit heel veel kan doen in een land die daar de optimale omstandigheden voor heeft.

Mijn doel / passie is om de ALLERMOOISTE plekjes (borgo’s, bergpassen etc.) in centraal Italië te ontdekken, zoals geen ander dit ooit heeft gedaan, waar je als cabrio-rijder wil zijn.

In de Media

Afgelopen jaar zijn we bij 3 op reis NPO3 op televisie geweest. We hebben hun ondersteund in een TV-programma over centraal italie, alsmede hebben we onze Piaggio Ape (3wieler) ter beschikking gesteld.

 

Uitzending van 3 op reis op NPO 3 (vanaf minuut 10 komen wij in beeld)